Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Blogi » Iskelmä nettiradio tarjoaa eniten kotimaisia hittejä

Iskelmä nettiradio tarjoaa eniten kotimaisia hittejä

  • tehnyt
Kitaraa soittava mies.

Iskelmä nettiradio on varmasti lukuisille suomalaisille tuttu radiokanava, joka on keskittynyt kotimaisiin hitteihin. Kanavan omistaa Bauer Media Groupin tytäryhtiö Bauer Media Oy, ja se on suomalainen lähes valtakunnallinen ketjuradio, jolla on myös yhteistyöradioita. Radiokanavan juuret yltävät jo vuoteen 2000, jolloin se aloitti toimintansa SBS:n kuulijakyselyn tuloksena kun SBS:n pienten kanavien kuulijoilta kysyttiin, millaista musiikkia he haluavat radiosta kuulla.

Iskelmä nettiradio on erittäin suosittu

Nykyisin iskelmäradiolla on 469 000 viikkokuuntelijaa ja se myös oli pitkään kolmanneksi kuunnelluin kaupallinen radiokanava Suomessa. Iskelmän edellä olivat vain Radio Suomipop ja Radio Nova. Iskelmä on nykyäänkin erittäin suosittu kanava, jota suuri osa kuuntelijoista kuuntelee nimenomaan nettiradion kautta perinteisten radioiden sijaan. Radio Iskelmä -nettiradio kulkeekin helposti esimerkiksi puhelimen mukana lähes minne tahansa.

Iskelmän nettiradiota pääsee kuuntelemaan Iskelmäradion omalta viralliselta sivustolta käsin. Sitä kautta kuulijat voivat myös muun muassa tarkastaa meneillään olevan kappaleen, lähettää viestin studioon, lukea aseman ohjelmista tai vaikkapa tarkastaa taajuuden tai osallistua Iskelmän kilpailuihin. Nettiradion kuuntelu onnistuu myös RadioPlayn kautta, jonne löytyy linkki Iskelmän sivulta, mutta voit kuunnella radiota myös suoraan Iskelmän omalta sivustolta käsin yksinkertaisesti Play-nappia painamalla.

Radio Iskelmä -nettiradio tarjoaa monipuolisesti musiikkia ja ohjelmia

Iskelmä nettiradio ei soita pelkästään suosittuja, kotimaisia kappaleita, vaan se tarjoaa monia ohjelmia kuuntelijoilleen. Iskelmän Aamuklubi esimerkiksi on Mikko Siltalan kello 6-10 välillä lähetettävä ohjelma, jossa sekä soitetaan musiikkia että käydään Puuttuva sana -kisaa kello 8.30. Kuuntelijat voivat osallistua myös kisaan. Nanna Bhosen vetämä Iskelmän iltapäivä taas on artistien, kuuntelijoiden ja ilmiöiden kohtauspaikka, joka tarjoaa muun muassa positiivisia mietteitä arjesta työpäivän päätteeksi.

Iskelmän ilta on Hannu Aholaidan ohjelma vuorokauden iltatunneille kymmeneen asti. Iskelmä nettiradio -sivusto tarjoaa ohjelmien ja musiikin kuuntelun lisäksi myös muitakin ominaisuuksia. Mikäli esimerkiksi kuulit hyvän kappaleen, jonka nimen haluaisit tietää, voit tarkastaa löytyisikö se Iskelmän juuri soineet tai viikon soitetuimmat -listoilta.

Nauti monipuolisesta iskelmästä

Iskelmä tarjoaa sisältöä monipuolisesti niin musiikin kuin esimerkiksi kisojen ja puhutun ohjelmankin kuuntelijoille. Kuulijat pääsevät osallistumaan ohjelmaan välillä myös itse niin studioon soittamalla kuin radion sivustonkin kautta. Iskelmän musiikista ja hyvän mielen tuovista ohjelmista saa kaikista eniten irti kuuntelemalla niitä laadukkailla laitteilla. Laadukkaat musiikkitarvikkeet saa helposti esimerkiksi netin kautta ja ne voivat parantaa radion kuuntelukokemusta entisestään.

Iskelmä ei myöskään ole pelkästään radiossa. Esimerkiksi Iskelmien festarihumu on ikimuistoinen kokemus. Tällöin lavalle nousee useita Suomen huippuartisteja, jotka keräävät yleensä valtavan määrän kuuntelijoita nauttimaan musiikista kesäisessä säässä. Iskelmän festareiden artisteja ovat olleet muun muassa Bess, Elastinen, Kaija Koo ja Jonne Aaron.

Iskelmä nettiradio tarjoaa monia musiikkigenrejä kotimaasta

Iskelmän soittolista sisältää monia musiikkigenrejä kuten esimerkiksi myös monille tuttu radio Nova -soittolista. Iskelmä kuitenkin panostaa erityisesti kotimaisiin hitteihin kun taas Novalla kuullaan usein myös ulkomaalaisia hittejä. Nämä suositut radiokanavat eroavat myös monilla muilla tavoilla toisistaan. Niillä on esimerkiksi eri ohjelmat ja juontajat. Moni Iskelmän kuuntelija odottaakin kärsimättömänä juuri oman suosikkijuontajansa ohjelman alkamista.

Iskelmä-radion musiikkigenret vaihtelevat monipuolisesti, mutta yhteistä niille on se, että tarjolla on suuria kotimaisia hittejä. Musiikkia riittää aina rockista poppiin, iskelmään ja rappiin muutamien muiden genrejen lisäksi. Iskelmän musiikkilista sopii siis erityisen monille.

Iskelmä nettiradio on helppo tapa tutustua itse siihen, mitä kanava tarjoaa. Sinun tarvitsee vain suunnata sivustolla, painaa playta ja nauttia musiikista vaikkapa kotitöitä tehdessäsi tai rentoutuessasi työpäivän jälkeen. Pääset myös lukemaan sivustolta tarkemmat kuvaukset kanavan ohjelmista, jotta tiedät milloin juuri sinun kannattaa avata radio. Muista tutustua seuraavaksi myös muihin radiokanavista kertoviin teksteihimme niin löydät oman suosikkikanavasi.