Etusivu » Blogi » Radio Suomirock

Radio Suomirock

Radiokanavan juontaja ja mikrofoni
  • tehnyt

Radio Suomirock on viihdyttänyt kuuntelijoita jo vuodesta 2016 lähtien. Kyseessä on kaupallinen radiokanava, jonka omistaa Bauer Media Oy. Juontajina toimivat Henkka Laukka sekä Matti Mäki-Kokkila, jotka molemmat rakastavat rokkia. Kanavalla kuullaan Suomen suosituinta rockmusiikkia ja kaikki kappaleet ovat niin sanottua suomalaista rockia. Voit kuulla sekä uusimpia hittejä, että rokata vanhojen klassikkokappaleiden tahtiin. Tästä ei meno enää paremmaksi muutu.

Radio Suomirock – Popedasta Happoradioon

Suomirock-nettiradio kuuluu lähes kaikkialla Suomessa. Radion kohdeyleisöön kuuluvat kaikki 25-44 -vuotiaat rockmusiikista pitävät suomalaiset ihmiset. Soittolistalla kuullaan kaikkein parhaimpia klassikoita sekä uusimpia hittikappaleita. Radiokanava kertookin soittavansa kaikkea aina Popedasta Happoradioon ja Pelle Miljoonasta Apulantaan. Lisäksi siellä kuullaan esimerkiksi Battle Beastia, Nightwishia ja 69 Eyesia. Listalle pääsevät kaikki suositut suomalaiset rock-kappaleet.

Suomirock soi monella autossa ja sen tahtiin taittuvat monen työmatkat vauhdilla. Vaikka yleisin paikka radion kuuntelulle taitaakin nykyään olla auto, voi suomirockia kuulla myös monissa ravintoloissa. Rockista pitävät soittavat radiota myös juhlissa, illanvietoissa ja silloin, kun kaipaa muuten vain nostetta omaan arkeen. Miksipä et vauhdittaisi vaikka treenejä rockmusiikin tahtiin!

Suomirock-nettiradio tarjoaa vahvat juontajat

Radio Suomirock tunnetaan kahdesta juontajastaan eli Henkasta ja Matista. Henkka kuvailee itseään maailman metalleimmaksi pelinörtiksi. Hän asuu Oulussa ja on työskennellyt radion parissa jo pitkään. Kuuntelijat tuntevat Henkan vahvoista mielipiteistä, huumorista ja rehellisistä lauseista. Miehen juontamisesta ei mielenkiintoa puutu, ja hänellä on omat mielipiteensä lähes kaikkeen. Monesti hän iskee faktat pöytään, vaikka ne eivät liittyisi millään tavalla juuri sen hetkiseen puheenaiheeseen.

Juontajakaksikosta Matti puolestaan asuu Helsingissä ja on ammatiltaan merkonomi. Hän rakastaa syksyä, pimeää vuodenaikaa ja radio Suomirock on kuin tehty miehen ympärille. Hän pitää myös pihapeleistä, huumorista, retkeilystä ja tietenkin rock-musiikista. Tämä mies viihtyy mielellään myös pienissä baareissa rockia kuunnellen.

Radion ohjelmaopas

Radio soittaa musiikkia non-stoppina puolesta yöstä aina aamuseitsemään saakka. Tämän jälkeen puikkoihin astuu Henkka Laukka, jonka tehtävänä on saada kuuntelijat heräämään. Mies viipyy radiossa aina aamuseitsemästä yhteentoista saakka. Lähetystä kuunnellessa heräilee jokainen kulkija uuteen aamuun. Sen parissa sujuvat niin työmatkat, työnteko kuin vaikka harrastukset ja kasino-korttipeli. Kun mies poistuu yhdeltätoista, jatkuu musiikki non-stoppina aina kello 14 saakka.

Kello 14 puikkoihin astuu vuorostaan Matti Mäki-Kokkila. Miehen seurassa tunnelma muuttuu rennoksi ja mukaansa tempaavaksi. Hän viipyy studiossa aina kello 18 saakka, jonka jälkeen kuunnellaan rockia taas non-stoppina seuraavaan aamuun saakka. Tämän radion parissa viihtyy myös kovemman rockin ystävä. Kuuntele radio Suomirockia silloin, kun haluat nostaa tunnelman kattoon ja kuunnella laadukasta suomalaista rockmusiikkia.

Radio Suomirock -taajuudet

Radio Suomirockin taajuudet ovat varmasti monen rockin ystävän mietinnässä. Tämä nettiradio kuuluu lähes kaikkialla Suomessa. Helsingissä kanavan taajuus on 101,4 MHz, Lahdessa 97,1 MHz, Hämeenlinnassa 96,3 MHz, Turussa 99,5 MHz, Kouvolassa 97,5 MHz, Oulussa 102,6 MHz ja Rovaniemellä 98,8 MHz. Pihtiputaalla taajuus on 101,3 MHz ja Ypäjällä 91,0 MHz.

Lisäksi Suomirock kuuluu myös netin kautta, sillä moni sivusto antaa lukijoiden kuunnella eri radiokanavia ilmaiseksi. Yksi tällainen on esimerkiksi RadioPlayn sivusto, joka tarjoaa mahdollisuuden erilaisten radiokanavien kuunteluun. Huomaathan, että tällöin käytössä tulee olla suhteellisen hyvä nettiyhteys.

Radio Suomirock ilahduttaa suomalaisia kuuntelijoita päivittäin. Se kuuluu lähes kaikkialla Suomessa ja se tunnetaan siitä, että kanavalla soitetaan musiikkia lähes aina non-stoppina. Mukana nähdään myös rockia rakastavat juontajat, jotka viihdyttävät kuuntelijoita päivittäin muutamien tuntien ajan. Jos siis haluat päästä kuuntelemaan laadukasta suomalaista rockmusiikkia, ota radioosi radio Suomirockin taajuus ja nauti.